Na pokraji

Na pokraji

Anotace: Tak přesně takhle se teď cítím.. tato báseň by se taky dala nazvat jako maturitní šílenství...

Na pokraji

Svíce hoří.
Nohy zebou.
Oči praskaj.
"Vem nás s sebou!"
Ruka bolí.
Hlava svítí.
Slunce v poli.
Děcko křičí.
Všechno bolí.
Díra v moři.
Slza slaná.
...nedohoří
Autor Dark Psyche, 25.05.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí