naděje ??

naděje ??

Anotace: nezlob se

proč krásná růže trny má
když přenádherně voní
někdy i láska bolívá
když raníme se o ni

když zraní láska bolí to
a špatně se to hojí
i srdíčko má odbito
a choulí se i bojí

stačí mi úsměv, pohled tvůj
a rána zavírá se
a ještě slůvko zůstaň můj
a zpívej o té kráse............

miluji tě ...
Autor oli, 25.05.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí