rybka

rybka

Anotace: bloudění...

Odplouvá
rybka němá,
zlatá šupinka
štěstí hledá,
Tam někde v hlubinách
možná má strach,
Rybička nicotná
tichá i nezkrotná
koupe se v bažinách
v moři lítosti,
řece divoké
Ve své marnosti
Autor laura3, 09.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí