život jako PC game

život jako PC game

Anotace: takové přirovnání PC a života.. možná se někdo najde :-)

Nelehký je úděl života,
-jít si cestou svou-
každého soudí porota
-život není hrou-

Každý má svůj cíl
-my jsme jeho hosty-
každý rok - jen díl
k další obtížnosti...

Připravit se... 3,2,1.. začni startovat
do "levlu" plného překážek
když PC nemůžeš restartovat
ani ubrat porážek

Zkušenosti sbíráš denně
"cheatu" máš plnou hlavu
a přesto se chováš směle
když ti nabízejí trávu

ve městě, kolem, na ulici....
potkáváš zmrzačené lidi,
život jen staví na stanici
a ty jsi rád, že z cesty se sklidí.

Jen sešli z cesty, do špatného kola
a nepotkali žádné dobré hráče,
jen ty co z něj udělali vola
a ukázali jak z mostku se skáče.

Pak je načase pohlédnout na klávesnici
a 3 tlačítka tam zmáčknout
a objevíš se na hranici,
kde můžeš znova zapnout..

A je to vůbec možné?
když GAME OVER se objeví,
najít své anděly strážné
kteří prohru tvou zastaví?

Než však s tímhle začneš
zapiš si pořádně za uši,
ať o zlo žádné nezakopneš
a,že vzdávat se ti nesluší...
Autor Kwítko, 09.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dovecu si to predstavit i s hudbou,libi se mi to...nevvlk

09.10.2007 22:32:00 | nene

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí