Smrt je jen začátek

Smrt je jen začátek

Anotace: Kamarád je někdo, komu se můžete svěřit se svými problémy. Přítel je někdo, komu se můžete svěřit se všemi svými problémy. Smrt je něco, co vaše problémy vyřeší

V pravé ruce žiletka, a v levé život můj,
chci ho upustit, není nikdo, kdy by řekl:"stůj!".
Vzpomínám na hezké chvíle, ale není jich moc,
slyším krkavčí hlas, a přichází noc.
Žíly pulzují, i když už ne na dlouho,
přeji si být šťastný aspoň chvíli pouhou.
Ale už je příliš pozdě na takové sny,
teď budu věčně snít jiný sen-vstupuji do tmy.
Vidím zářící postavu anděla, přede mnou se tyčí,
ten anděl jsi ty-poznávám Tvé oči.
Čím hlouběji řežu, tím víc Tě poznávám,
vidím Tvé vlásky, rty, usmíváš se-a já neváhám.
A když opustí mé tělo poslední kapka krve,
pak jsem konečně šťastný...navždy vidím Tebe
Autor Lecco, 10.10.2007
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Niccolo, Existence, Anejet, Anežka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fascinující představy... jako bys to snad zažil... ;-)

10.10.2007 07:03:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí