Víla Agnes

Víla Agnes

Anotace: ***

Víla Agnes netančí na kameni,
Agnes ani nesedí na prameni.
Čeká na svého Krysaře
A jen slzy jí tiše kanou,
Netuší,
Že zabili ho,
Má naději planou.

Smutný pohled, možná tuší,

Má to v srdci, má to v duši.

Láska, to slovo ji hladí,
Jeho ruce ve snu svádí.
Agnes, netrap se,
Tanči dál,
Víly dnes mají velký bál.
On už se nevrátí zpět…
Už uschnul poslední od něj květ.
Autor Ammazonic, 10.10.2007
Přečteno 815x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí