Hippie Brak

Hippie Brak

Anotace: ***:-)

Neumělá báseň
Tvořená desítkami písmen
Se změnila náhle v brak,
Použila jsem opět slovo tak
A tím pádem
Jsem ji ponížila
A kvalitu psaného snížila
Tak o sto procent
O mnoho
Píšu se shrbenou polohou
A nepřemýšlím o ničem,
Píšu jen –

Zdál se mi sen
A v tom snu
Jsem hippie byla
O tom jsem vždycky snila
A nechodila do práce
A pořád samá legrace
Až jednou jsem tě zachránila
Do tvého světa se vpravila
A zas jsem ovce ze stáda –
Ale i tak mám moc ráda
Přírodu, lásku, Kršnu, mír,
Ale i společnost, pivo, sýr…

Zkrátka tvor konzumně nekonzumní
A nevím.. snad mi někdo porozumí..
Autor Ammazonic, 10.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

10.10.2007 13:54:00 | blue

Rozumím Ti dosti...

10.10.2007 11:27:00 | Bíša

Všichni jsme "nekonformní" šedivé myšky kličkující mezi ploty konzumní společnosti...

10.10.2007 08:14:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí