Slaměnka

Slaměnka

Anotace: haha

Poznávám se,až když jsem sama
nejsem dobrá,to jen mezi náma
jsem odporně líná,skoro nic mě
nezajímá.

Já nevím,co kdo na tom vidí
být slaměný,komu se to líbí
mě je smutno,mě ten můj chybí.

Nebaví mě vařit,nebaví mě jíst
sedět u počítače,básničky si číst,
chutná mi zakázané ovoce,
tak už se vrať,ať si mohu zase užívat.
Autor takova, 26.05.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí