Hlupáci

Hlupáci

Anotace: Ironicky pojatá báseň pro jedny "super" kluky :P

Malincí chlapečci
sotva to po vlastních běhá
a už se to tváří
jako by sežrali moudrost celého světa.
Vážení pánové
muži vyspělí
nejchytřejší pod sluncem
prostě úplně dospělí.
V puse plno žvástů
o té naší debilitě
však pravdu mají, zajisté
já jsem přece ještě dítě!
Malá, trapná, nezkušená
ach jak se před vámi stydím
vy, tak dokonalá stvoření
být světem, tak se před vámi klidím.
Sundali jste klaunské nosy
prý že už té komedie stačí
nejste mi už ani k smíchu
ale spíše k pláči.
Hlupáci!!!
Autor Nessy, 10.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím říct, že něco z toho... se dotklo i mě. Přesto - děkuji!

26.10.2007 22:39:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí