říjnová

říjnová

Anotace: skutečnost

starosti mi dělal
nejen tento fakt
ta prostá skutečnost října

v říji
odhodils parohy
a volal něco v neznámých nápisech
na křídovém papíru

když nabírám do plic
řezavý vzduch
a svoje hloupý sny
cupuju na malý
dírky v ementálu

pak na červeném plechovém sedadle
zhoupnu se prudce dolů...
Autor Franti, 10.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Fish
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neotřele skvělá!

11.10.2007 07:43:00 | spare

su tady jen chvilu,ale dávám do oblíbených, můj šálek

10.10.2007 17:51:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí