Snaha bez úspěchu

Snaha bez úspěchu

Anotace: snaha vtáhnout čtenáře a donutit ho přemýšlet. Neberte to osobně, ale dost často něco čtu, aniž by mě to oslovilo. Tak oslovuji přímo vás.

Bez energie, téměř bez života
čteš právě Ty teď moje slova.
Co dočteš se, to je záhadou
a povídám zrovna nemalou.

Každý den vstávám, přitom ještě spím,
většinou tak za dvě hodiny se probudím.
Připadám si, jako bych nešla vůbec spát,
Je se mnou něco? Začínám se trochu bát.

Snažím se dostat do kondice,
snažím se změnit trochu více.
Vymyslet, co ráda bych
a jak spojit akci a klid.

Milý člověče, co tohle čteš,
co tím chci říct, vědět chceš?
Nemůžu posloužit, je mi líto.
Teď nemohu, jednou povím ti to.
Autor Inies, 10.10.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: jehlaspichlas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš náhodou krizi středního věku?

Moc dobře tě chápu, jsi na mrtvém bodě a teď nevíš, kam
a co roupama dělat. Podívej se na mě a snad tě zas něco
napadne třeba opět navštívit mě.

18.10.2007 18:24:00 | jehlaspichlas

dobře :-)

10.10.2007 20:05:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí