Krvavý kalich

Krvavý kalich

Anotace: ...

V krvavém kalichu já člověk bez hříchu
vidím svou tvář a jak mizí mi svatozář
v krvavém kalichu vidím sám sebe
jak spáchal jsem hřích a miloval tebe
v krvavém kalich koukám na jeho dno
jsem na dne a je mi mdlo
jak já tě chtěl každý den tě mít
a teď čeká mě krvavý kalich naplnit
Autor drevenymuzik, 10.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí