Útesy v Pourville

Útesy v Pourville

Anotace: ***

Tak procházet se
Po útesech v Pourville
To sen můj byl
A je i dále

Ty útesy strmě dolů
K moři padají
Vyhlídka z nich
Na širé moře
Ta nitro přímo elektrizuje

Do toho hukot vln
Co o útesy se tříští
Jež křičí
My z velké dálky připluly
Tam z moře širého
Kde volnost nám byl dána
Abychom pouť svou
Na pobřeží skončily
O kameny se roztříštily

Však za námi další vlny sestry
Co po moři k pobřeží se řítí
A tak to bude neustále i nadále
Autor WWW, 26.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí