Dianě Krall.

Dianě Krall.

Anotace: Ten její koncert z Paříže, který vyšel na DVD, když člověk dostane pod kůži...

Dianě Krall.

Všude Vás slyším
dokonce když stojím na červenou
najednou se změní rytmus ťapání
a zelený panáček mi říká
abych šel
a já stojím jako trubka
co právě začala hrát
a lidé
kteří kolem jdou
jsou jeden velký orchestr
jenž doprovází Váš hlas.

Pokora bývá u někoho jen slovo
ale pokud se ponoří
do lázně Vaší hudby
může se jí stát
že se bude chtít obléknout
do nových šatů
jako když se chystá na svatbu
s jediným slovem
co jí dá napít vody života.
Autor Martin Vodňanský, 26.05.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí