loutka

loutka

Anotace: manipulace

Jsem loutka,
která nechá se vésti,
Doprava úklona,
vlevo v bok,
někdo řídí
každý můj krok
Řítím se do pasti
falešných her,
prý bolest necítím,
praští mnou o tvrdou zem
Rány ty posbírám,
znovu sil nabírám
Ve jménu anděla,
i když jsem nechtěla
Mám taky duši!
Autor laura3, 11.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, mluvíš mi z duše

11.10.2007 19:21:00 | lamiela

Jen duše nestačí, musíš mít víc.

11.10.2007 13:29:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí