Proč

Proč

Anotace: Kdybych mohl Bohu položit jednu jedinou otázku,zeptal bych se: "Proč já?"

Proč je všechno černobílé,
a hlava se mi točí?
Proč je tu všechno napůl shnilé,
kdo sem nyní vkročí?
Proč je všechno beznadějné,
a chce se mi křičet?
Bylo to tu vždycky stejné,
nebo ne? Odpověď chci slyšet!
Proč se cítím takhle hrozně,
a proč jsem furt sám?
Proč mám pocit že je pozdě,
že mám zavřít krám?
Proč mi nikdo nevěří,
a nechce mě znát?
Je čas prásknout do otěží,
nemám sílu se dál prát
Autor Lecco, 11.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Anežka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí