P O M N Í K Y - pokračování

P O M N Í K Y - pokračování

Anotace: Vaše názory mne přinutily v tématu pomníků pokračovat.

Sbírka: Mozaika života

Většina lidí zanechá
svůj pomník ve své práci,
kde autor není podepsán
a v celku se jaksi ztrácí.

Jiní pomníky nestaví,
přesto je po nich stopa,
nápisem vrytým do srdce
jenž nesmyje ani doba.

A jsou i pomníky ukryté
a nic o nich není jisto,
jen kopec lásky rozdané
a v srdci mnohých místo.

Každý z nás pomník zanechá
a každý trochu jiný,
jen doba jinak hodnotí
zásluhy, práci, činy.

Každá doba má pomníky
a uctívá svoje bohy,
snad proto zbyly v Kunštátě
z Masyryka jen jeho nohy.
Autor Beáta, 26.05.2005
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět, krásné...*

27.08.2008 08:06:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí