Víly

Víly

Anotace: O, ty víly, zvláštní, smyšlené bytosti,plné tajemna, smutku i radosti...

Víly
O, ty víly, zvláštní, smyšlené bytosti,
plné tajemna, smutku i radosti.
Jsou krásné, s hebkými vlasy
do pasu a černými hustými řasy.
Rozevláté, průsvitné šaty na sobě mají,
kapky rosy na prstech, snad se nám víly zdají.
Je to jen sen, dobrotivý a laskavý
plný tajemna a nečekané krásy?
Nebo snad víly existují opravdu,
kdo to tvrdí, má snad pravdu?
Přejme si, aby tohle zůstalo záhadou tajemnou,
kterou víly ručkou jemnou
jako jarní větřík odvanou.
Opravdu, snad jen lotřík,
by chtěl tuhle záhadu narušit
a tím řetěz víl porušit.
Autor .K.r.i.s.t.y., 11.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sem lotr, ale nenaruším, pěkná

11.10.2007 18:30:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí