Zapomenutá bitva

Zapomenutá bitva

Anotace: paměť mojí duše

Letím ke hvězdám
a přece dolů

zapomenutá bitva
co svedli jsme spolu
na konci léta

létaly flašky s vínem

a hvězdy

zářily jak nebe
nad Berlínem

chtěli jsme najít
k nebi klíč

klíčové slovo

běž už PRYČ
Autor Elvíra Adamsonová, 11.10.2007
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: něžnost-sama, jehlaspichlas, Oči, Peavey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to jenom obyčejný bitky,
moc mi voněj barevný kytky.

Pocákané různými voňavkami,
stávají se měňavkami.

Taková malá kravina
neuznává pravidla.

20.11.2007 14:49:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí