Nálada konce okamžiku

Nálada konce okamžiku

Anotace: Vystihuje to, jak se každý den v určitou dobu cítím...

Jsem slepý,
ač dvě oči mám,
a sám se domnívám,
že není pro mě jiné cesty.

Jsem němý,
když s tebou ráno hovořím,
a na dně srdce dusím splín,
s mlhou a podzimem přichází změny.

Jsem sám.
Chladný k projevům tvé volné lásky,
křídou básně píšu na obrázky
a moje oči - jen velký klam.
Autor Christel, 11.10.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí