Prázdný výraz

Prázdný výraz

Anotace: Bezduchý výraz člověka.

Kam poděl se tvůj výraz?
Proč vyprchal tvůj usměv?
Smutek v tobě zmrazil mráz?
Déšť uhasil tvůj hněv?

Kam vítr odvál nadšení?
Proč nevidím tvé štěstí?
Kaluž smyla zděšení?
Život vrazil ti snad pěstí?

Tvář tvá je bezduchá,
rysy léty vybledly.
Více výrazu má ropucha,
roky smysly odvedly.
Autor Flamma, 11.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí