Snít

Snít

Anotace: .....

Zavřený srdce,
to nezní sladce.

Tohle je prostě,
nynější život,
nezní to sprostě,
někdy to však takhle bývá.

V hlavě je prázdno
žaludek zlobí,
nemám v tom jasno.
Kdo lék vyrobí??

Nikoho nehledám,
oči jen zavírám.
Do snů se vracím,
snít přece musím!!

Srdce se otvírá novému snění,
bolest tu zanechá v tom hrozném bdění!!
Autor Kirsten, 11.10.2007
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Bíša, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sni mila Kirsten... je to moc krasne...

14.10.2007 21:27:00 | carodejka

Sníti se musí.

12.10.2007 13:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí