Divocí koně

Divocí koně

Anotace: anotace

Prší..
ticho se snáší na krajinu....
Pláče..
nebe pláče..
snad lítostí nad beznadějně šedým světem..
A najednou..
slyšet je dusot černých kopyt,
divocí koně
jsou snad přízraky jen?

Ladná těla vzpínající se
vstříc bouři.......

Svoboda ve vlající hřívě...
Hrdost uložena na lesklém těle...
Láska a věrnost v duši...
spojená ve vznešené šíji
s intelektem...

Chtěla bych být divokým koněm,
nespoutaná jako dnešní bouře...
bez okovů této doby...

Běžet světem.
Autor Markéta G., 12.10.2007
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, ABC, kavec, kliďaska, Sandra_T, Lorellin
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já taky hrozně moc...ani ne tak na nich jezdit ale jen se na ně dívat...

12.10.2007 16:50:00 | Markéta G.

..je super ...miluji koně...Kavec

12.10.2007 16:38:00 | kavec

Koně jsou vážně nádherní, jsou dokonalí, je to krásně napsané.

12.10.2007 11:52:00 | kliďaska

té ladnosti, hrdosti a elegance (a bohužel i intelektu) se lidem často nedostává

12.10.2007 11:03:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí