Od miláčka:)

Od miláčka:)

Anotace: Vzkaz pro miláčka:"mé srdce patří jen tobě"

Ublížit tvému srdci
mé srdce nikdy nedokáže,
stejně jako spálit tě
paprskem zacházejícího slunce nejde.
Probuď se ze snu
a začni hnedka života si užívat
jak uznáš za vhodný
neboť tvé srdce vázaný prstýnkem zásnubním
je svobodný,
jako vlaštovka co k nebi vzhlíží
s pocitem lehkosti a něžnosti
dotýká se křídli
mraky obklopená anděli.
Podívej se vzhůru,
je noc či den,
ulehni nahá do voňavé trávy
a vychutnávej si polibky
co tvé něžné tělo obklopí.
A kdo ví?
Třeba vlaštovkou se jednoho rána probudíš
s chutí k nebesům doletět,
v peří vánek svobody
a před sebou modrobílí oceán nebeský.
Ulehni s tímto pocitem do trávy
a vnímej její vůni
polibkem na tvé rty tě chci probudit
jak v pohádkách princezny.
Jemným dotykem dlaně mé
dotýkat a hladit tě po tváři tvý,
konečky prstů ať tvé vlasy ucítí,
jemný smích při lechtání
co tak nesnášíš,
dívat se ti do očí
s pocitem štěstí
a říct,
že tě miluji!
Autor Pájík, 26.05.2005
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásný, ale kazí mi to jedna věc. Přemýšlej kde se používá vzor mladÝ...

26.10.2005 11:58:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí