Sladká Marion

Sladká Marion

Anotace: Sladká Marion, dívka co si nalhává svět...

Sladká Marion hledí na měsíc
Ale její oči nevidí nic
Vnímá svět už jen srdcem a duší
Proč jen jí ta uplakaná tvář sluší?

Tak často ptají se lidé kolem ní
Proč ve svém světě tak často dlí
Ale ona miluje šťastný svět ve svém srdci
Vždyť ona je sladká ve své lži přeci

Krásná a líbezná až do konce světa
Ze rtů splynula jediná věta
„Nechci už jen o světě snít“
Sladká Marion chtěla sama být
Autor Santinan Black, 12.10.2007
Přečteno 686x
Tipy 8
Poslední tipující: Gracia, Rikitan, B.a.r.b.a.r, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

12.10.2007 18:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí