Za okny psychiatrický léčebny

Za okny psychiatrický léčebny

Anotace: /.../

***

plastový hrníček s mlíkem,
barvy mlhy nechtěného rána
a jen ticho

***

před očima prolítl Ti motýl
s usměvavou lebkou na levým křídle,
nebreč,
s každou slzou přičítaj ti minutu navíc

***

tetovaný srdce
hieroglyfy
tady neuměj číst z Tvých očí,
zůstaneš nepochopená

blázne

***
Autor MishaX, 12.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Manik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto je vždy hodně smutné..:(

30.12.2008 15:09:00 | Agniezka

Je to tak ... smutné ... moc pěkně napsáno a vede k zamyšlení

25.10.2007 11:36:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí