Úpadek

Úpadek

Anotace: Neberte to vážně...já se mám teď zrovna dobře, ale tohle za mě vytrysklo, tak to sem dám. Konečně něco po dlouhé době... (=

Brodím se močálem
klobouk svůj smekám
Bohatým do kapes
peníze strkám
Plazím se po břiše
tak jako hadi
mám v sobě pusto
a mně to nevadí

Opouštím všecho co
chtěl jsem kdy mít
nehledám vůbec nic
jen svatý klid
Ztrácím své emoce
všechno co mám
Na všechno zůstávám
úplně sám

Systém mě přežvýkal
vyplivl v dál
v hlíně a prachu
já vegetoval
Zvedám své ruce
od kamení zbité
Úmírám potichu
když všichni spíte

Brouzdám se městem
já zvadlá duše
Nemám už vůbec nic
a závidím mouše
Že může odletět
a že může stát
A i když jsem zlomený
mám všechno rád
Autor Ahimsa, 26.05.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi nejvíc líbí ten poslední verš - dost sedí na mě samou. Hezké dílo.

24.01.2006 19:20:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí