Hmm..

Hmm..

Anotace: Takovej výplod špatné nálady...

Na co jse malá?
A naopak velká?
Proč to není rovnoměrně?
A proč po ostatních závistivě koukám?

A proč jednou mi připadá,
že vede se mi skvěle?
A podruhé stočím se
a stíká s očí proud bystřiny -nemalé-!

V koutě je vše v pohodě,
jsem ta kterou chci být.
Ale co jinde?
Proč jiní to umí líp?

Jsem asi zvlášní
a divná.
Neumím se rozhodnout.
Co horoskop mi věští?
Nechci se nechat ovlivnit..
Ale nejde to.

A proč psát mi jde jen ve smutku.
Nádech to má pesimisty.
Však nedivte se, autorka ma teďka vskutku,
náladu šrceného brutalisty.
Prý puberťák je a tak dále,
říkají mu to co můžou- stále.
Však co má dělat když to ..nezmění
a pomoct jste mi všichni líní!
Autor Thesssinka, 13.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm, kdo ví...

13.10.2007 14:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí