Miluju je jako Tebe

Miluju je jako Tebe

Anotace: "K"

Tentokrát říkám dost já!
Již nebudu poslouchat Tebe ani jeho,
když v sevření nacházíš se, ubohého..
a snažíš se pár mouder mi dát ..

Měl bys však na čelo si poklepat,
a zamyslet se sám nad sebou,
že dřív než ústa tvá se otevřou,
měl bys právě o ten krok být napřed..
Jak druhý může o větách Tvých smýšet..
Nauč se sakra omlouvat ..

Hledáš chyby, vyčítáš a pochválíš,
nechci být podobná tvému ideálu,
být tou pověstnou kapkou v oceánu,
ne tou já pro tebe nechci být ..

Jsem to jen já, já, já, já, já..
kdo ty zatracené chyby dělává ..
A Ty vždy ten, co pravdou oplývá,
já už nemůžu, když na Tebe se zadívám,
koutkem duše jsem zklamaná..

A tak nesuď mě, že spěchám pro Ty,
co vytvářejí ve mně i menší hodnoty..
Já ve štychu je nikdy nenechám,
nedovolím, aby z nich byl někdo někdy sám..

A vybírat si nebudu, ani Tebe ani je,
jsem jen střípkem teplo co putuje,
sem a tam, tam a sem..
snad pro ně jsem i přínosem..

A když mě opustíš, Ty i oni,
s čistým svědomím, můžu si říct,
že nemohla jsem pro tebe a je udělat již víc..
s klidem na duši vymizím z vašich životů..

Já ráda jsem tu pro Tebe i pro ně,
a proto, když někdo z nich mě potřebuje,
opustím tě a pak se k tobě zase vrátím,
i když riskuji, že tě ztratím ..

Miluju je jako Tebe..
Autor Analisieren, 13.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je lépe mlčet...

13.10.2007 17:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí