Dědictví rodu

Dědictví rodu

Anotace: otec a syn

Dal jsi mi život nejcennější
Zahrnul jsi mě svou výchovou
V mých žilách proudí tvá krev
Byl´s svým pánem-stále šílenější
Matce všechno jsi vzal svou povahou
černou...udělal jsi pro ni rakev

Nechci být jako ty!

tyran s tváři lidskou
Chci lepší člověk být
Nepanovat své rodině
Nejsem domácí troskou
Nedokáži dětem sny rozbít
To nezmění se v hodině

Nechci být jako ty!

Ztloukám kříž a rakev černou
Otrava proudí mými žilami
Jako ty už starý jsem
Dětské oči hrůzou planou
Vzpomínáš na to, mami?
Ach otče!Jsem tvým obrazem

Jsem stejný jako ty!
Autor Breakthru, 13.10.2007
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí