Cítím

Cítím

Anotace: Zase jedna večerní noc.Abych vám řekla při každé své básničce brečím,takže tohle není vyjímka

Cítím,jak tě miluji,
ale den za dnem se ti vzdaluji.

Cítím,když jsi blízko,
všsk svoji třídu mám proti tobě nízko.

Cítím,ve svém srdci zášť,
vždy kdy mě pomlouváš.

Cítím,když ráno vstanu,
dnes ve tvém boji padnu.

Cítím,cítím,krásný pocit když přicházíš,
ty mě však nesnášíš.

Cítím,se nesvá když se na mě podíváš,
ty mě však vůbec neznáš.

Cítím,tvé pohrdání,
doufám,že přijede princ a me zachrání.

Doufám!!!
Autor Dark dream, 13.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufej.. naděje umírá poslední...

17.06.2008 17:31:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí