Černá..

Černá..

Anotace: Děkujme za to že jsme...

Pergamenová černá náplň
s jednoduchou otázkou na štěstí.
Shoda náhod tomu chtěla,
shoda čísel, zvláštních neštěstí.

Černá je barva smuteční,
avšak nemá slitování,
může být také sváteční
pro každého je však k mání.

Krásu i černá vystihuje,
krásu, i mnohá úskalí,
slepci jsou k černé připoutáni
i když to asi nechtěli.

Proto mám sbírku vzdechů pro nikoho,
sbírku vzdechů pro Tebe.
Proto ráda sedím na konečné,
dívám se s DÍKY NA NEBE...
Autor Pišák, 13.10.2007
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: stupid genius, okapovaroura, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hezký konec

15.10.2007 15:44:00 | stupid genius

Líbí se mi

13.10.2007 23:18:00 | okapovaroura

Ano, tak to je...

13.10.2007 21:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí