Nehledej daleko

Nehledej daleko

Anotace: ...když život je blízko...

Zrzavé vlnobití na tváři,
co lechtá
a nutí usmívat se...
Nehledej zázraků hvězdáři!
Rada je už dlouholetá,
že vše je přeci blízko,
jenom podívat se.

Dechu pohlazení,
za tichého hučení krve.
Nové narození,
pro Tebe,
co žiješ teď prve.

Letmý polibek,
plný vášně, lásky,
na ústa, po tváři,
na ušní lalůček,
bez místa pro otázky.

Hřejivé sevření,
na těle, v srdci,
až dojdeš prozření
a odpovíš kupci,
že nehledáš víc,
než úsměv,
zvuk štastné všednosti,
že zde leží Tvůj svět,
bez chtivé blbosti...
Že našel jsi svou druhou tvář.
Jdi říct -
Mám tě rád, Živote,
tady mě máš!
Autor Demedalex, 13.10.2007
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, okapovaroura, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky

14.10.2007 21:29:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí