Pocit samoty

Pocit samoty

Anotace: Tak dlouho člověk snaší bolest až prostě skočí a je konec

Znáš ten pocit samoty
Je to jako písnička bez noty
Jako papír na kterém ani čárka není
A je tam jenom to procítění

Ta láska ta touha a bolest
Když se dozvíš že vše byla jenom lest
Ptáš se proč zrovna já sem ten blázínek
Proč já nemám v očích ten plamínek

Plamínek co září a hřeje
Ale tobě ho bůh nedopřeje
Ty si jenom prokletá
Do bolesti jménem smutek zakletá

Nevíš proč ale asi to tak má být
Protože nejde jenom chtít
Musíš za vším si tvrdě stát
A ne jenom hru jménem život hrát

Jenže nemáš dost síly
A nepomohli by ti ani ty nejkrásnější víly
Najednou stojíš na kraji zábradlí
Tak daleko od města kde nikdo nebydlí

Stojíš a stačí jenom krůček udělat
A tím tu bolest a smutek oddělat
Ale bojíš se že to bude bolet
Že to není jenom jako volný let

Let co hodně tvrdý dopad má
Ale přesto tam každý dopadá
Krok vpřed a je konec tvého života
Má ty být jenom za všechno odveta?

Už vůbec nic tě netrápí a nebolí
I Kdyby ti kdokoli udělal cokoli
A tím si svůj život skončila
Tím že si z osmy metrů skočila.
Autor M.a.t.y.s.e.k, 14.10.2007
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Ceraa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí