Krásná upírka...

Krásná upírka...

Anotace: Vím, že se tohle téma moc nehodí do smutných, ale já tu básničku sem prostě řadím.... Je to takový... myšlenkový... A pro mě smutný... Názory potěší....

Ach, krásná upírko,
proč roníš slzy,
ty, která můžeš mít vše,
sedíš a bezmocně vzlykáš.

Kdo ti způsobil bolest,
ať kdokoli, bude potrestán,
krutě potrestá ho tvůj pán,
co nový život ti dal.

Tak neplač,
buď veselá,
tvá tmavá kukadla od pláče zarudlá,
teď neprozrazují to, žes neřestná.

Cesty osudu v sobě skrýváš,
pouze on ví, které to jsou,
příběh svého života tajíš,
svou pouť lásky i bolesti.

Zažilas mnoho událostí,
tvůj život je jimi protkaný,
jako pavučinami onen kout,
jenž před zraky skrytý jest.

Máš v rukou ten nejvzácnější poklad,
dlouhý život a neomezenou moc,
přesto teď smutně hledíš do prázdna,
proč, krásná upírko?

Své zlaté vlasy zdobíš černou stuhou,
víčka halíš třpytivým prachem,
jako když zem zahalí černá noc,
štíhlou postavu máš v přepychovém plášti.

Jsi temná královna,
vládkyně temnot,
pro smrtelníky neznámá,
nesmrtelnými uznána.
Autor Rhiannon, 14.10.2007
Přečteno 834x
Tipy 14
Poslední tipující: blackwolf, G_Msh, Zerkalo, Bloodmoon, už ne pernikova princezna, Gabi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Páááni, jako bych tu upírku už někde viděla. :D Sorry, že to tady tak píšu, ale nedá mi to. :D

25.05.2008 10:50:00 | G_Msh

Líbí se mi to.Fakt moc hezký ;-)

14.10.2007 12:14:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí