Vlasy

Vlasy

Anotace: Díky Vám vlnky moje...

Padají mi vlasy.
Trvá to měsíc ,
odhadla bych asi.
Den za dnem
hrst za hrstí,
tahám je z kartáče s bolestí.

Už jsem to jednou zažila.
Krev jsem si tehdy léčila,
a léky, co mi dávali,
vlas po vlasu mi trhaly.

To moc mrzí každou ženu,
za zdraví platit tuhle cenu.
Když za čas změnili terapii,
vlasy se ke mě navrátily.

Teď žiju – i když nejsem zdravá,
mé tělo se s chorobou porovnává.
Chodím sice na kontroly,
ale to už tolik nezabolí.

Byla jsem vděčná za zdraví jen chvíli,
hlouposti to z hlavy mé vysmýčily.
Až vlasy musely ukázat,
že nemusím žít napořád.

Musím je za to odměnit :
Na ježka nechám je popravit !
Autor spare, 14.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, jiljovský, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám z toho mrazení, kdyby tak šla popravit smrt aspoň o den....tip

15.10.2007 15:50:00 | cevert

Beru ten úbytek vlasové kštice už vesměs v klidu, a snad i pozitivně.Člověku se občas otevřou oči i díky maličkostem.

15.10.2007 14:27:00 | spare

Za zdraví musíme bohužel zaplatit a dneska to platí nejen symbolicky...

14.10.2007 15:27:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí