Balada pro Gryfa

Balada pro Gryfa

Anotace: Ať přinese štěstí mému cechu Gryfa. Původně pro web s tematikou zaklínače

Gryf pomalu ale jistě umírá
Ale ne, je to naše rodina
Podejme mu lék
Hledím na cechy a jímá mně vztek

Ten vztek vrací sílu žít
Proč jen nechce skoro nikdo Gryfem být?
Gryf je krásný, hrdý, nepolapitelný
Pro Gryfa i hvězdy by zbledly

Gryf je sám proti všem, má odvahu
No tak, Gryfe, vytři s Vlky a Kočkami podlahu
Není to taková dřina, jen chce to sílu
A tu má každý v tomhle cechu, bez rozdílu

Tak povstaňte, Mistři, mého cechu
Ukažme ostatním jejich místo v pelechu
V pelechu z porážky a hanby
Tak dost, povstaňte, je konec srandy

Až přijde čas Gryf povstane z popela
Bude jako Fénix; pak budu moct říct, já to věděla
Ale asi to ještě, moji milí, potrvá
Ale ten čas bude Gryfa obnova

Do té doby já pomalu umírám
Spolu s Gryfem tajemství cechu pohlídám
Než nadejde ten čas
Kdy Mistři Gryfa povstanou zas!
Autor Santinan Black, 14.10.2007
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, kavec, Elesari Zareth Dënean
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jestli se jedná o Geralda tak přeji úspšch ...Nevím zda li jsem ho dobře napsal...Ale Zaklínač je prostě jen Jeden...Kavec

14.10.2007 17:17:00 | kavec

Wow! tohle se mi moc líbilo, taky jsem tam něco chtěla napsat, ale nějak jsem neměla nápad. Moc hezký...

14.10.2007 15:57:00 | Elesari Zareth Dënean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí