Kat

Kat

Anotace: Asi to zná každej, když vás někdo zradí...

Jsou věci dobrý a zlý,
což je nepochybný.
Jde o to, který je většina,
která spadne ti do klína.

Nemá pevnou pracovní dobu,
proto nevíš, kdy spatříš jeho podobu.
Možná v kápy bude ukryta,
přesto chceš znát pravdu, než budeš zabita.

V hlavě se ti přehrává,
kdo pod maskou se ukrývá.
Je to ďábel či snad zjevení,
padá závoj, srdce zcepení.

Díváš se mu do tváře.
Očím nevěříš.
Běžte sehnat faráře.
Zrada, to je těžký kříž.

Osoba jež zabije tě,
touží pouze po odvetě.
Je to člověk bližní tvůj,
pozdě říkáš: sem to vůl.
Pozdě je se mu postavit,
zvedá sekeru a de tě popravit.
Autor vinci, 14.10.2007
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Ishtar, rry-cussete, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezdá se ti to jako účel:)

02.02.2008 14:09:00 | vinci

...ta poslední sloka říká vše za ty ostatní ...Kavec

14.10.2007 17:14:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí