Oranžovočervená

Oranžovočervená

Anotace: ***

Oranžovočervená
Ta skále je
Co jí zapadající slunce
Takto jedinečně zabarvuje

Lidskou rukou
Opracována je

To bývalý lom
Nad kterým jako
Posvátný dóm
Se hora tyčí

Ta hora se
Mont Sainte-Victorie
Jmenuje

Paul Cezanne jí
Moc miloval
A tak často i maloval
Autor WWW, 27.05.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí