sametová

sametová

Anotace: čas je relativní chvíli nám hraje do karet jindy nás dusí..ale všichni vzpomínáme na ty chvíle kdy nám bylo krásně, protože žijeme proto aby nám bylo krásně..vše co děláme proto abychom byli "šťastní" ať už chceme, nebo ne..je to tak..a je to fajn

Mocná to chvíle nová

nepoznaná tak hebká tak sametová

ta kterou člověk chtěl by prožít znova a znova

ta co je jak moje snová chvíle sametová

kdo ví co je vlastně zač

kde se vzala kdy mě opustí?

přináší radost, přináší pláč

mnohého se na mě dopustí


ta chvíle kdy se člověk mění

kdy se jejho hodnoty změní

kdy věcí si jinak cení

co bylo už pro mě teď není

minulost upadla v zapomění


už není jak bylo a bude zas jinak

slunce mrak zavraždilo a na nebi líta zas pták

vůně pocitu vůně vítezství

světlo proudí do bytu a z něj mizí všechny neřesti


krásná chvíle nespoutaná

veškerá zlost na moment je vyhnána

pryč za hranice chápání

pominul čas zoufání


chvíle je chvíle a čas se vleče

krev je krev a tak tělem teče

jedna chvíle nic nenahradí

a krev jen chvíli v těle proudí
Autor Jan Střelec, 06.09.2004
Přečteno 581x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí