A čas utíká...

A čas utíká...

Anotace: PRO LIDI, KTEŘÍ BEROU ŽIVOT JAKO NEZAJÍMAVOU RUTINU BEZ VZRUŠENÍ A NEUVĚDOMUJÍ SI, ŽE AŽ SE PROBUDÍ, MŮŽE BÝT UŽ POZDĚ...a VĚŘTE MI, TAKOVÝCH JE DOST.

Díváš se na hodiny,
co visí na stěně,
ručička obíhá
dokola vyděšeně..
A jsi o pět vteřin starší.

Sedneš si ke stolu,
otevřeš mlíko,
kousneš do rohlíku,
náhle je v břichu...
A jsi o pět minut starší.

Lehneš si na postel,
chceš si odpočinout,
zase ti zdá se sen,
pak je čas procitnout...
A jsi o dvě hodiny starší.

Navlékneš se do kabátu,
stiskneš tašku v ruce,
stiskneš kliku v rychlém letu
a kdy se vrátíš?Pozdě.
A jsi o deset hodin starší.

Doma civíš na televizi,
na Novu, už zase Gogo show,
hodiny, zy tikají dál,
zvukem jak koně klušou...
A jsi o další den starší.

A vůbec, záleží ti na tom?
Autor Xantista, 27.05.2005
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s těma přede mnou :o)

11.12.2008 13:18:00 | hanele m.

neni to spatne, jen trochu vybrousit

18.02.2007 14:04:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí