Neplač

Neplač

Anotace: ...

Neplač holčičko, neplač,
maminka se ti včas vrátí.
Neplač holčičko, neplač,
než v slzách se tvé tělo ztratí.

Sedíš tu na posteli,
hlavu v dlaních schováváš,
Ty co ji zabili,
krutě řevem proklínáš.

Ty jsi tam stála,
a z povzdálí sledovala.
Jak v krvi skonala,
jak do temnot padala.

Neplač holčičko, neplač,
maminka se navždy ztratí.
Neplač holčičko, neplač,
zpátky jí nic nenavrátí.
Autor marty..., 15.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Game, Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí