Cesta

Cesta

Anotace: říjnový pokus

První krok, jaký máš cíl?
Proč bys v tomto světě žil?
Pro krásu prvních slůvek
A máminých dlaní?
Pro klus lesních laní?
Pro první slůvka slabikáře,
Pro babičky a dědy tváře!

Druhý krůček,
Spěcháš žít,
Ve škole zlobit,
Mladý být...
Krok sem a nikdy víc krok zpět,
A náhle, kolik je Ti let?

Pak první pivo,
První lásky,
Puberta pryč,
První vrásky….

Tak to všechno končívá,
Ta cesta je příliš rychlá,
A náhle jsi na konci,
Dřív, než na život sis zvykla….

Každý tu svou cestu má,
Ty, má máma,
On i já,
Každý dál sám sebe vláčí,
Pomáhá si osudem,
Až naši potomci svou budou žít,
My už tady nebudem!
Autor Ammazonic, 15.10.2007
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, blue, Pišák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.10.2007 09:57:00 | Monsignore

Očeň charašó ! :-D

15.10.2007 21:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Skvostné...

15.10.2007 18:37:00 | Bíša

pěkné :-)

15.10.2007 18:04:00 | blue

Je to přesně tak - život!!!

15.10.2007 18:01:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí