kdopak ví

kdopak ví

Anotace: často se mi stýská po hezkých chvílích s mými kamarády a doufám že si na sebe zase najdeme čas i se našimi dětmi

Kdopak ví, zdali se vrátí
naše časy rozesmátý,
kdy bývala naše banda
samý smích a samá sranda.

To jsme všichni pěkně spolu
rozezpívali hospodu,
život býval hrozně fajn,
vycházel nám každej plán.

Dnes jsou z nás tátové,mámy,
stranou musí všechny flámy,
kolem dětí točíme se
tak jen s těží sejdeme se.

I když jsme se rozmnožili :o))
tak snad najdem zase chvíli
kdy vyjedem s kytarama
děti zazpívaj si s náma,
zas to bude jako dřív
jen nás bude o pár víc.
Autor adinka, 15.10.2007
Přečteno 485x
Tipy 6
Poslední tipující: Carlos, Lenďa, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Moc hezka...

23.10.2007 22:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí