ty víš

ty víš

Anotace: Pro Žanetku

Zase se mi chce
Tak spát
Oči tiše přivírat
Ty víš
Jak ty korálky
padají do klína

Ty víš
jak tiše to umí
a víš
že je vždycky sezbírám
a ukážu ti náhrdelník
co jsem z nich navlekla

zase se mi chce
tak snít
a uletět
ty mě znáš
jak to umím

a teď tu nejsi
nemůžeš mě přidržet
a motýlí křídla
můra teď mívá

tak letím
vstříc světlům lamp
a možná
sežehne mě blízkost
nebo poryv větru

a zdá se mi
že to všechno
se mi jen zdálo
že se zase směješ
a bereš mě za ruku
že mě zase rozesměješ

a…
Autor Andee, 15.10.2007
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, el viento, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí