Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Připadalo mi ohrané pořád přát jenom dobrou noc a krásné sny...tak jsem něco stvořila...

Dobrou noc
a krásné sny,
Starostí je moc,
tak dobře spi.

Nech si zdát,
o tom, co máš rád.
Snad tě sny špatné,
v noci neruší žádné.

Jdu spát,
nechám si o tobě,
dlouho a nádherně,
zdát.

Nakonec pusu posílám.
Škoda.
Jenom virtuálně.
Teleport nemám.
Autor SlyDog, 15.10.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí