Snad

Snad

Anotace: ...bla bla bla....

Pro vítezství,
zákeřnými jsme,
.....nepomáhá to!!....
snad zlepšení je poselství.

Kde je to podlejzání??
nyní to není vidět!!
Nechali to zmizet!!
...nahradili tipy!!!

Lež ta tu bude...
snad se mne neujme!!
Snad vypadávám z toho řetězce,
snad přijde zázrak i pro mne!!!

snad.....budu doufat v to slůvko

možná, že to pomůže..silně pochybuji..
už to tady tak moc nemiluji....

čím zaujmout??
novým jménem?
jinak začít psát..svého stylu se vzdát??
zatím tu jsem

tak snad u mě chvíli i pobudete!!!
Autor Kirsten, 15.10.2007
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to víš že pobudem, nepropadej beznaději
piš svým stylem dál
piš co tě napadne

16.10.2007 00:18:00 | blue

tak i časem člověk mění svůj styl, a ani by si toho nevšiml...

27.10.2012 04:31:35 | Kirsten

Já vždy!

15.10.2007 23:29:00 | Bíša

a přec jsem tě po určité době ztratila!:)

27.10.2012 04:31:16 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí