Slova na dobírku

Slova na dobírku

Anotace: Pro přítele, co znovu našel, co kdysi zahodil.

Posílám Ti slova, příteli
- mám jich špetku navíc.
Ve vzduchu se kolem tetelí,
mažu si s nimi krajíc.

S nápady to různé bývá,
někdy se přejíš, pak máš půst.
Tvá inspirační víla,
pomáhá nápadům v nitru růst.

Na dně duše každý máme,
krásu zamčenou v trezoru.
Možná klíč k zámku nahmatáme,
a ona vypluje nahoru.

Ale ten klíč bezpečnostní,
šarlat Ti ruku zalil,
má často na svém konci ostny,
rád by ses bolesti zbavil.

Krvavá jizva patří k Tobě,
polib ji, zesládne medem.
Neusínej pro ni v hrobě,
na vině nebývá jeden.

Co se stalo, to už není,
jsi zase nový a čistý.
Verše jsou bolavé vykoupení
- tak popiš VAŠE DVA listy.
Autor spare, 16.10.2007
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, Monsignore, cevert
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah toho sejfu si musíme hlídat jako ten nejcennější poklad co máme...

16.10.2007 17:51:00 | Chancer

...rozumím...:-)

16.10.2007 09:40:00 | Monsignore

Neusínej pro ni v hrobě,
na vině nebývá jeden.
Povedená tip

16.10.2007 09:29:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí