Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Poprvé jsem skládala něco na zakázku. Kolegyně chtěla něco pro brášku k narozkám, vytáhla jsem z ní pár informací a výsledek předkládám i vám...

Vážená rodino,
sešli jsme se tu pospolu,
kolem nádherně prostřeného stolu,
abychom zde dary a svá přání předali,
osobě, jež dnes s námi jubileum slaví.

Rok za rokem, se tak rychle překulily
a Ty tu teď s námi, Luďku milý,
slavíš své padesátiny.

Víš, Tobě slouží k ctnosti,
že máš dostatek zodpovědnosti,
vždy si zvolíš ten správný cíl,
i zaměstnání, abys rodinu uživil,
a také je nám vždy dobře ve Tvé společnosti,
znáš spoustu skvělých vtipů k naší radosti.

Život nadělil Ti i pár ran,
my všichni byli s Tebou,
na trable jsi nebyl sám,
jen pár stop na Tobě to zanechalo,
do Tvé kštice, pár šedin přidalo,
přes všech těch jizev pár,
ty stále máš svůj optimismus
a když s přehledem řídíš autobus,
skvěle zvládáš různé situace dopravní,
tak ať jezdíš ještě spoustu a spoustu dní.

Vypadáš stále moc dobře,
jen se vyskytlo pár vrásek
a my všichni přejeme Ti,
ať ještě poznáš spoustu lásek,
ty lásky, nemusí být právě ženský,
o těch přece víme, že jsou báby sakramentský,
my tím jen chceme říct,
ať děláš to, co máš tak rád,
ať stále jsi s kolem kamarád,
ať se svou partou z mladých let,
i nadále občas vyrážíš na výlet,
ať v plném zdraví a duchem stále mlád,
s námi každoročně oslavíš i těch dalších padesát!
Autor Krtica, 27.05.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí