KAPESNÍČEK

KAPESNÍČEK

Anotace: ...

Pocit mám, že celý svět prošel jsi
/ však do jablka poznaní kousl jsi /
Celý svět u nohou Ti leží...
Moc dobře víš, o čem život je
/ oč v našich snech běží /
Moudra, šarmu, kouzla osobnosti
máš dosti,
však pýše se nepoddáš...
Já jsem jen část Tebe,
/ co za nehet vešel by se /
S pokorou ruku v ruce kráčíš,
každé bytosti živé / mrtvé se ukláníš...
Jen špičkami nohou, za dveře světa
/ bez konce a začátku /
Kde neexistuje data,
pondělí či pátku
nakoukls..
Komplimentem dámy v přiléhavé blůzce dotkl ses..
Takovýchto lidí na světě moc není,
jež viděli by slunce
/ okem strojvůdce /
Tak všední
a přitom nevšední**
Autor kakaoo, 16.10.2007
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, blue, Bíša, Pišák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

22.10.2007 18:09:00 | Monsignore

narozdíl od předchozích hodnotitelů, mě obsah asi v momentálním rozpoložení nic neříká ... zkusím se k tomu vrátit později, promiň

17.10.2007 23:56:00 | ni.va

nemůžu jinak, než dávat ti supertipy
čekám kdy napíšeš i nějaké vtipy

16.10.2007 15:21:00 | blue

Velmi zdařilé dílko...

16.10.2007 14:41:00 | Bíša

Zajímavé, pěkné...

16.10.2007 13:17:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí